«

»

Recension: Maybelline Fit Me Foundation

Vad ska produkten göra? (från Kicks.se)

”Fit Me Foundation är en skräddarsydd made-for-you makeup som låter huden andas och lysa igenom. Formulan har en transparent primer-bas som ger en naturlig täckning och innehåller ingen olja. Matchar din hudton perfekt. Har man en varm hudton väljer man en nyans som slutar på 0 och för en kall hudton ska man välja en nyans som slutar på 5.”

Pris: 139 kronor för 30 ml på Kicks.

Positivt: Jag älskar denna foundation! Den passar verkligen min hudton perfekt! Har aldrig hittat en flytande foundation som passar mig så bra, då jag är väldigt blek och har en kall hudton. Eftersom jag har en kall hudton så använder jag mig av Fit Me 115, och det är den ljusaste av de kalla färgerna. (Vet du inte om du har en kall eller varm hudton? Kika i så fall in på Tikei’s guide, denna hjälpte mig otroligt mycket när jag försökte lista ut min hudton!)

Något som jag har läst om denna är dels att den kan sitta lite dåligt under dagen och även att den inte täcker så bra. Jag har inga problem med detta, dock har jag en torr hy så det är förmodligen därför den sitter väldigt bra, och på senaste tiden så har jag inte haft jättemycket jag vill täcka så det är inte heller något jag har märkt av.

Dessutom säger ju produkt-beskrivningen att den endast ska ge en naturlig täckning.

Alltså, den här foundationen passar mig helt perfekt!
Tycker också om förpackningen väldigt mycket, den är snygg och jag har alltid gillat pump-foundations bäst!

Negativt: Ska jag vara helt ärlig så kan jag faktiskt inte komma på någonting negativt. Som sagt, för mig funkar den här foundationen helt perfekt!

Betyg: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Köpa igen? Ooooohja! Måste köpa concealern och pudret också!

Endast hudkräm och vårdande läppbalsam.

Med Maybelline Fit Me Foundation.

Med Maybelline Fit Me Foundation, e.l.f. Tone Correcting Concealer och e.l.f. Pressed Powder.

Vill även visa er skillnaden på den foundation jag har använt tidigare och Maybelline Fit Me.
Jag har tidigare använt Isadora High Performance, och denna tycker jag är väldigt bra!

MEN, ni ser ju skillnaden på färgerna. Jag har den ljusaste färgen på Isadora och ändå så är den
mörkare än Maybelline Fit Me och har även en mer varm ton. Så därför kommer jag nu
byta ut  Isadora High Performance (00 Diamond Beige) mot Maybelline Fit Me (115).

1 kommentar

  1. Matilda

    Nu har jag varit och köpt fit me jag med :D jag valde mellan 110 och 115, och med hjälp av expediten valde vi 115 :) Det byter att jag med har kall underton huh? Bra att veta detta! :)

Kommentera