«

»

Gladiatorerna

Hejsan hoppsan på er!

Är nu hemma i Ljungsbro igen efter en hel drös med underbara dagar tillsammans med min älskade! <3
Igår blev det plankstek och bio, inte helt fel! Sherlock Holmes var jättebra enligt mig, men sen så älskar jag ju första filmen så skulle blivit chockad om jag inte hade gillat den här! ;D

När vi kom hem från bion blev det lite mys framför Supernatural och sen la jag mig och försökte somna lite skapligt framför Trassel, och det gick bra så somnade nog efter någon kvart eller så! Tur det för imorgon börjar skolan och jag måste upp tidigt vilket betyder att jag inte kan vara vaken till 4 på morgonen… Så idag kom jag upp redan vid halv 9, satt och spelade The Sims till 10 och sen åkte jag med Marcus föräldrar in till Norrköping. Sen åkte jag med pappa hem till Ljungsbro! Så jäkla skönt att slippa bussar och tåg idag!

Nu har jag precis tittat på Gladiatorerna på tv4play. Missade ju det igår men ville ju se det eftersom jag älskade det när det gick förr! Och ja, jag älskade det nu också! Och dom nya gladiatorerna verkar ju jättebra och dessutom tyckte jag utmanarna var grymma, speciellt killarna! Kul att se! :D

Nu ska jag läsa lite SOLO och sen fixa ordning en mini-pizza och se lite Las Vegas tänkte jag!
Vi hörs kanske senare, annars imorgon! <3

Snyggast av gladiatorerna var nog enligt mig Prime! ;D
Dessutom har han ju lätt fått finaste namnet!
Liksom Prime… Optimus Prime… Transformers… min favoritfilm? ;)

1 kommentar

  1. Mini Tini

    Nej gud nej. Vill gärna sova ut hela veckan ;) Men går ju bara i skolan 2 dagar ju så kan ju sova lite iaf :) haha ja de va en upplevelse.. nu kan ja säga check på de haah!

Kommentera