«

»

7 januari

Godmorgon, godmorgon!

Blev inte så mycket till bloggning igår men tror ni förstår varför? ;)

Dagen igår var i alla fall helt perfekt! Vi gjorde inget direkt speciellt utan vi var bara lite extra mysiga, blev extra mycket komplimanger och vi hade det bara roligt tillsammans! Det var en perfekt dag helt enkelt! Startade dagen med att ge Marcus hans presenter, sen lät jag honom sova en stund till eftersom han fortfarande var väldigt trött! ;) Sen gick vi upp och åt frukost, duschade och sen tog vi det bara lugnt. Sen blev det pizza och film med Marcus föräldrar, tittade på Sherlock Holmes och jag älskar den filmen! Därefter spelade vi faktiskt Monopol, skitkul! :D Jag kom trea och Marcus vann överlägset mot oss alla…

Sen gick jag och Marcus in och skulle sova, men ingen av oss var ett dugg trött så först satt vi framför datorn och bara pratade och tittade på bilder och grejer, sen la vi oss i sängen och tittade på en värdelös film. Den hette Shark Night och den var dåligt gjord och bara sjuk. Handlade om att några hade lagt i en massa olika hajarter i en sjö och sen filmade när folk dog för att tjäna pengar typ, helt sjukt.

Sen drog klockan ganska snabbt iväg och klockan närmade sig 4 och jag var inte ett dugg trött?! Jag som brukar vara så himla kvällstrött liksom! Men så satte Marcus igång ett Vampire Diaries-avsnitt och eftersom jag inte följer det så la jag mig och försökte sova istället och då gick det faktiskt rätt snabbt!

Idag är det lördag och jag vaknade för en halvtimme sen ungefär.
Har kollat bloggar och facebook och sånt där och nu tänkte jag nörda lite Sims! :D
Ska vara kvar hos Marcus idag också och ikväll ska vi på bio och se Sherlock Holmes 2, yeeay! Ska bli kul! :D

Men nu ska jag dra mig!
Ha det jättebra! <3

Så här såg det ut innan jag väckte Marcus igår!
För er som är intresserade så innehöll paketen parfym och dusch-grej, en t-shirt och två dosor snus! ;)

Min sötnos i sin nya t-shirt igår! <3

1 kommentar

  1. Mini Tini

    VAFAN SOFIEEEEE.. MAN SOVER INTE TILL VD!!!!!

Kommentera