«

»

Lite bilder frå helgen! :)

Testade min dräkt under fredagkvällen, var väldigt nöjd! ;D

Brorsan hade köpt en Jack Sparrow-kostym, och det här var hatten/peruken som följde med till den….HAHA! De som gjorde den här kostymen måste missat att se filmen, för Jack Sparrow har inte ljusbrunt, lockigt hår ;)

Satte på lösnaglar och målade dom och blev jättenöjd, men det var visst jävligt onödigt för jag använde dom ändå inte under maskeraden för ett par stycken ramlade av och mitt lim låg hemma i Linköping…lyckat! ;)

Min bror skulle ju som sagt vara Jack Sparrow och jag skulle fixa ordning honom, så under fredagskvällen satt jag och tränade på att måla hans tatuering… Det blev ju bra?

Sen var det ju dags för maskerad och jag såg ut såhär som Hjärter Dam! :) 

Kommer bättre bilder sen men just nu har jag bara kassa mobil-bilder att erbjuda…

Brorsan som Jack Sparrow och så Leya som Pippi Långstrump i bakgrunden! :)

Mamma var utklädd till Cruella De Vil! ;D

En liten ego-bild från idag innan det var dags att åka hem.

Och om någon undrar så; Ja, det är ett hårigt rövhål som ni ser bakom mig.

Ni ser den andra halvan av gubben på min Hjärter Dam-bild ;) Det är ett kikhål ut från toan, så man lyfter på rump-håret så kan man titta ut och se vad som händer utanför toan…japp, helt normalt! ;D

1 ping

  1. Bad Update | anna sofie karlsson

    […] Jag var ju självklart tvungen att själv testa eftersom jag undrade vad fan jag har bloggat om som gör att folk hamnar här när dom söker på håriga rövhål, och ja… det var för att jag faktiskt har bloggat om ett hårigt rövhål. Är någon intresserad så hittar ni inlägget HÄR. […]

Kommentera