«

»

Törnrosa!

 

Den gamla favorit-filmen jag tittade på förut var Törnrosa! Det är inte ens den riktiga Törnrosa men jag älskar den! Den har varit sönder i flera år men jag har inte velat slänga den ändå bara för jag tycker om den så mycket, jag är nämligen väldigt nostalgisk av mig och har väldigt svårt att slänga sånt från när jag var liten. Men tur var det! För nu när jag har kopplat in den ”nya” videon så visade det sig att filmen funkade! Den funkade alltså inte bara på den andra videon, kanske den var för gammal eller nåt. Men jag är iallafall glad! :D

Jag har faktiskt aldrig sätt den riktiga Törnrosa-filmen, Disney’s version alltså…kanske ska göra det med tanke på att jag gillar den här så mycket, som egentligen är någon dålig kopia av den riktiga gissar jag på x)

Aja, mitt glada humör sitter fortfarande i! Idag kommer förhoppningsvis Mackan hit och så ska jag hjälpa pappa att flytta lite möbler i vardagsrummet så att han kan börja måla om där inne sen.

Men men, ska kika lite på tv nu och sen blir det nog att ta en dusch.

Vi hörs senare eller nåt! :D

Puss <3

2 kommentarer

  1. karin

    åååh! den kommer jag ihåg att jag såg på när jag var liten!! har letat efter den jätte länge men hittar den inte! vad heter den mer än törnrosa, och vilka har gjort den? :)

  2. MittensKittens

    Älskar den filmen! Skulle uppskatta om du kunde berätta vilket filmbolag som står bakom den? Har försökt hitta den, men utan resultat..

Kommentera