«

»

Hos pappsen!

Hej på er!

Håller just nu på att ladda över bilder på facebook från nyår men jäklar vad segt det går! Säkert något som inte funkar bara för det ;p Hade iallafall tänkt lägga in dom här på bloggen sen också så får ni se! :) Lägger nog upp några av Annas bilder här också, hon har ju systemkamera så dom bilderna är mycket finare! ;D Önskar jag hade en systemkamera jag också… men det får bli någon gång i framtiden när man tjänar pengar och kan unna sig själv det.

Igår blev det en ganska lugn dag, tvättade lite, var och handlade och sen på kvällen gick jag och Marcus på bio. Vi tittade på ”Tron” och den var helt okej, men det är nog en film man ska se i 3D för att den ska vara bra, för effekterna är riktigt häftiga! Dock blev jag så jääkla trött i slutet så jag satt och somnade till en massa, haha! Tur att man har glasögon på sig så det inte syntes xD Men iallafall så missade jag ju liksom slutet där det hände som mest, lite småsurt sådär ;)

Sen var vi uppe ganska länge inatt och bara myste och tittade på film! :)

Imorse gick jag upp runt 10 medan Marcus bara sov och sov och sov… han kom inte upp förrän runt 2 typ, illa! ;) Jag som hade planerat att vi skulle ta en runda på stan innan han skulle åka hem, men det fick vi strunta i. Istället låg vi bara och myste och lyssnade på musik fram tills det var dags för honom att åka hem och för mig att åka till pappa.

Har inte varit här på flera veckor nu så det är mysigt att vara här igen, dock såg rummet förjävligt ut så det första man får göra när man kommer hit är tex att renbädda och torka upp spyor innan man ens kan göra något annat typ. Allt på grund av katterna ;) Men det är bara att stå ut med för jag älskar dom så det är värt det! :)

Har fått ny tv här på rummet också, pappa har köpt en ny så då fick jag hans ”gamla” 32 tums Samsung. Första gången någonsin som jag har en egen platt-tv, så jag tycker den är hur fin som helst! :D Bytte också ut min gamla video mot en som faktiskt fungerar och min gamla stora dvd mot en som är lite mindre och smidigare ;) Dock kunde jag gjort det länge men orken har inte funnits.

Imorgon ska jag fortsätta städningen av rummet, ska rensa bland alla video-filmer jag fick av mamma och endast behålla dom jag vill ha, tex Disney-filmer och liknande. Resten ska jag slänga och så ska jag nog köpa en hylla till rummet för mitt presentkort på IKEA så att jag får lite lite mer plats iallafall. Nu är rummet nämligen helt kaos för jag har ingenstans att lägga någonting, det finns liksom ingen plats över! Så vi får se vad jag kan göra åt det… Allra helst önskar jag att jag bara kunde flytta hemifrån till en egen liten lägenhet :) Men det får stanna i mina drömmar för det kan jag inte sålänge jag inte tjänar tillräckligt med pengar…

Aja, mycket tjat om ingenting nu.

Vi hörs senare och så kommer förmodligen bilder från nyår upp snart! :)

Puss på er <3

Dålig bild på min nya fina tv ;D

Kommentera