«

»

Julkalender fylld med smink!

Godmorgon!

Hur är det med er?

Med mig är det jättebra!

Mamma kom in till mitt rum imorse och överaskade mig med ett paket! Det måste väl ändå vara det bästa sättet att börja sin dag, att öppna presenter? ;D Iallafall så fattade jag ingenting men jag öppnade glatt paketet och i det så låg en smink-julkalender!

Jag älskar julkalendrar och det spelar ingen roll hur gammal jag är, jag ska ha en julkalender under december månad! Om jag så är pensionär så vill jag ändå ha en julkalender, haha! Iallafall så har mamma alltid fixat ordning en julkalender till mig, och de senaste två åren så har hon fyllt en kalender som hon själv har gjort…

Men i år så hade hon istället köpt en kalender med smink! Så varje dag får man något nytt smink, hur underbart är inte det?! Jag ser verkligen fram emot första december…hiihih!

Aja, ett jävla tjat om kalendrar nu ;)

Men snart ska jag iallafall hjälpa mamma att ta upp lite julgrejer från källaren. Sen åker mamma till Sörping och i ungefär samma veva kommer Josse hit! Blir nog att gå och handla lite till kvällen, sen ska jag tvinga henne att testa o göra lockar på mig, och sen blir det att börja fixa sig och sånt.

För ikväll blir det party party, och jag är jävligt pepp även fast jag fortfarande är sjuk, haha! :D Ska ha på mig min nya klänning också, underbart! ;)

Aja, vi hörs senare eller annars imorgon! :)

Ha en underbar lördag! <3

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Klara

  Vad kul med en sån kalender! Min mamma tycker att jag är för stor för en paketkalender som jag fick när jag var liten :(

  Svar: Ja, men visst är den sorglig! Jag grät hur mycket som helst till den :P

 2. Nathalie

  Var har du köpt den ? :)

 3. Lina

  Var har hon köpt den? :)

 4. Sofie

  Sv: Jag tror hon köpte den på Åhlens! Dock var det ju ett par år sen jag fick den nu och kan berätta att det var inget jättebra smink, har knappt använt något utav det jag fick i kalendern! :/

Kommentera