«

»

Stockholm med bästis!!!

Hej på er!

Nu har jag varit dålig på att blogga igen.

Vad har hänt sen sist? Jag har jobbat, jag har kapat håret, jag har varit på ljusparty hos mamma, firat mammas födelsedag med gomiddag och ja, det är väl typ det.

Mycket jobb har det varit och jag känner att livet lite har tagit över de senaste veckorna och jag har inte gjort mycket annat än att jobba och sova, typ.

Men imorgon, då ska jag och Anna äntligen åka till Stockholm ihop, yeeeay!
Vi planerade att göra det under semestern men det hanns aldrig med men nu är det äntligen dags och som jag har längtat!

Dels efter att få shoppa loss men mest efter en heldag med min bästa vän. Vi är båda sämst på att höra av oss och trots att vi bor två våningar ifrån varandra har vi knappt ens pratat senaste veckorna, typ senaste månaden nästan?! Haha, sjukt dåliga!

Så det ska bli så jäkla kul!!!

Vi åker ganska tidigt imorgon bitti så tänkte ta mig ett bad och måla naglarna och sådär ikväll och förbereda det jag kan liksom. Skulle behöva tvätta mina sminkborstar också men vi får se om jag orkar det, haha!

Hoppas allt är bra med er!
Vi höööööörs!

14291774_10155196027788452_860840653944095441_n

En fin bild från en fin dag! <3

Kommentera