«

»

Ledig helg

Tjenixen pixen!

Det märks att vi har haft inskolning på jobbet för bloggen har stått tom, haha!

Inskolningen har dock gått väldigt bra och det känns väldigt bra på jobbet nu också. Men det blir ju ändå lite annorlunda såhär i början och just nu är ju det mesta nytt. Vi har ny personal, ny miljö och en nästan helt ny barngrupp. Så även om allting känns väldans bra så tar det på krafterna! Har inte haft ork till mycket de senaste veckorna om man säger så.

Imorgon har jag öppning vilket betyder att jag slutar tidigt – wihoooo!
Dessutom är jag helt ledig i helgen. Har absolut ingenting planerat och det känns fantastiskt.
Var länge sen nu så det ska bli skönt.

Jag ser fram emot att testa smink, blogga, läsa och kolla på Pokémon.
Lär bli en awesome helg! ;)

Läser fortfarande andra delen av Me Before You och jag gillar den. Det är rätt intressant att läsa fortsättningen även om jag tvivlar på att den kommer vara i närheten så bra som den första boken. Hoppas dock på att bli klar med boken i helgen så jag kan börja på något nytt!

Köpte hem Travis Barkers biografi för några veckor sedan och den är jag jäkligt nyfiken på så det blir antingen den eller någon av de Fantasy-serier jag köpte hem i början av året som jag inte hunnit påbörja ännu. Har bl.a. Red Queen, The Shannara Chronichles, The Name of the Wind och The 5th Wave. Någon som läst någon av dem och rekommenderar extra mycket? Har hört bra om alla så är svårt att välja vad man ska börja med ;D

Snart blir det förövrigt en ny Stockholmstripp med Anna Banana och det ser jag verkligen fram emot! Har sparat undan pengar som ska spenderas på Sci-Fi-bokhandel… iiiih!

Och på tal om att spendera pengar så beställde jag hem en almanacka häromdagen!

Jag som brukar ha stenkoll har varit väldigt virrig på sistone och jag känner inte att jag har koll på några datum längre så jag tyckte det var en bra idé att skaffa en kalender. Blev dock ingen egen kalender den här gången utan en väggalmanacka där både jag och Marcus kan skriva in våra grejer. Kan visa när jag får hem den sen! :D

Nahe, om man ska bädda ner sig och försöka somna lite skapligt kanske?
Måste ju vara på jobbet vid 6 imorgon bitti så kan ju vara bra…

Hoppas allt är bra med er!

Vi hörs! :D

img_1745

En bild från förra helgen då vi åkte på kräftskiva hos svärföräldrarna! Trevligt värre! :) 

Kommentera