«

»

Me Before You

Hej hopp!

Första veckan på jobbet efter semestern är över och helgen är här!

Första veckan gick bra, har varit hur lugnt som helst och jag slutade tidigt både måndag och tisdag så det blev en mjukstart. Men det behövdes, särskilt eftersom vi ändå hade en del att göra som vi inte hann med innan sommaren.

Marcus är iväg i helgen vilket betyder att jag är gräsänka.
Har köpt hem massor onyttigt (typ 3 påsar kexchoklad, cheeseballz, Tom & Jerry-kex, hasselnötskräm..) och så passar jag på att bara ta det lugnt och hänga med mig själv! ;) Har tittat massa YouTube, sett lite på Solsidan och framförallt har jag läst!

Jag började läsa Me Before You sista dagen på semestern typ och har inte haft så mycket ork till att läsa nu under veckan men igår och idag läste jag hur mycket som helst och blev faktiskt klar med boken! Och jag ÄLSKADE DEN! Så himla bra! Älskade karaktärerna och boken gav så mycket känslor, både glädje och sorg och jag fällde allt några tårar.

Såg precis klart filmen som var bra, men inte i närheten så bra som boken. Trots det fultjöt jag värre än jag någonsin gjort till en film. Tror det berodde på att alla känslor låg så nära eftersom jag blev klar med boken precis innan jag såg filmen typ, haha! Satt verkligen och tjöt, i säkert 20 minuter eller något! Och när jag menar tjöt menar jag verkligen stortjöt, med ljud och allting. Sjukt, hahaha!

Men som sagt, boken var så mycket bättre så rekommenderar er att läsa den om ni inte gjort det!
Har faktiskt varit och köpt bok nummer 2 idag också, och en ny jacka som jag kikat på ett tag!
Väldigt nöjd!

Så nu tänkte jag faktiskt börja läsa bok nummer 2 och se om den är något att ha.

Någon av er som läst boken/sett filmen? Vad tyckte ni? :)

img_1672 img_1671

Från min Snapchat Story! paaperdoll heter jag där om någon är nyfiken! ;)

1 kommentar

  1. emelie

    bästa filmen! älskar den :D

Kommentera