«

»

Mysdag

Hej på er!

Idag har vi inte gjort mycket, varken jag eller Marcus.
Jag har haft världens mensvärk typ hela dagen (TMI men whatever) så har mest legat i sängen/soffan och tagit det lugnt. Läst en del, sett en film och sen nu de senaste timmarna har jag och Marcus legat i soffan och kollat på Solsidan.

Jag har faktiskt inte sett Solsidan innan så vi började kolla igenom från början igår! Det är kul ju! ;D

Vi köpte hem mat från Athena idag också och satan vad gott det var! Vi har ju bara ätit där innan men det var jäkligt gött att beställa hem också. Inte illa att sitta och käka vitlöksbröd med tsatsiki och så lite fläskfiléspett med pommes hemma i soffan liksom. Utan att laga det själv alltså… ;)

Just ja! Igår såg vi även klart serien Stranger Things.
Hade aldrig vågat se den serien själv men tillsammans med Marcus var den himla bra! ;)
Väldigt spännande, mystisk, obeahlig och väldigt bra skådespelare! Rekommenderas!

Imorgon är sista semesterdagen och då hoppas jag att jag har mindre värk för vill passa på att fota produkter till bloggen så jag har så det räcker ett tag.

Vad har ni gjort idag? :)

img_1644

Kommentera