«

»

Sista semesterdagarna…

Hej på er!

Semestern börjar nå sitt slut. På måndag börjar jag jobba igen så jag försöker njuta så mycket som möjligt nu av det sista även om jag känner att huvudet börjar gå in i jobbläge igen.

Den här veckan har jag försökt att vara hemma mycket och bara ta det lugnt då det är något jag faktiskt har varit dålig på under resten av semestern. Det har varit superskönt! Jag har läst mycket, tittat på YouTube-videos och bara varit. Lite utflykter har det dock blivit. Vi tog en tur till Linköping och gick på Pokémonjakt med brorsan bland annat och igår åkte vi ut till pappa och Ingalills stuga och umgicks med dem + farmor. Fikade, spelade kort, grillade och så. Kvalitetstid när den är som bäst!

I fredags hade ju jag och Anna vår 50-årsfest också och det var skitkul.
Det blev sexparty och sedan utgång på det, trevligt värre!

Vad har ni hittat på i veckan? :)

img_1567 img_1575

Party, party!

img_1602 img_1600

Pokémonjakt!

img_1607 img_1611

Besök i stugan

img_1587

Lite grönt och härligt i köket!

img_1615

Började läsa nya Harry Potter-boken idag.
Hittills ÄLSKAR JAG DEN!

Ska fortsätta läsa nu…

Kommentera