«

»

Yellowcard ♡

YouTube Preview Image

När man får veta att ett av sina favoritband släpper sin sista skiva någonsin och ger sig ut på turné för sista gången (som inte inkluderar Sverige) så känner man sig väldigt glad över att ha fått se dem live åtminstone en gång.

Och den gången var fantastisk! Det är den bästa konserten jag varit på.
För det första var det en ganska liten lokal vilket gjorde att även jag, som inte klarar av att stå i stora folkmassor, kunde se bandet hur bra som helst även när jag stod längst bak. Sedan var de helt fantastiska live, och jag fick höra flera av mina absoluta favoritlåtar. Och jag fick se dem tillsammans med min fantastiska pojkvän. Det var perfekt, helt enkelt!

Men fy tusan vad tråkigt att de ska sluta. De är ju så fantastiska.

Tack för allt, Yellowcard! <3

IMG_5627-1024x768 mobil-1178-768x1024

2013-02-09 

Kommentera