«

»

Chilldag deluxe!

Hej på er!

Idag är det chillmode som gäller.

Vet ni att jag typ inte har haft en enda dag på semestern där jag bara har varit hemma och chillat och bara gjort vad jag känner för? Jag älskar såna dagar! Det är mina absoluta favoritdagar typ, haha!

Men det har bara inte blivit så. Jag har haft en väldigt aktiv semester hittills kan man säga så även de dagar när jag inte haft något planerat så har det ändå blivit diverse utflykter, promenader osv. Det har varit hur roligt som helst men det känns i kroppen att jag inte vilat så mycket, haha!

Har seriöst träningsvärk i HELA KROPPEN! Det har som sagt blivit mycket promenader, lite ”bergsklättring” (japp, det är vad jag kallar det när vi var och bada vid klippor två dagar i rad – extrem värk i låren efter det! xD), Gokart som tog död på mina armar och så en hel dag på Liseberg i tisdags.

Så ja, jag har haft en väldigt rolig semester men jag har ändå saknat det här lugnet så det är det jag satsar på idag. Idag ligger jag i sängen, äter godis, kollar på YouTube-videos och gör nästintill ingenting vettigt.

Eller jo, lite. Har faktiskt tvättat tre maskiner tvätt… Och om jag känner för det sen skulle jag vilja köra lite garderobsrensning och möjligtvis lite rensning och organisering vid sminkbordet också… Vi får se vad det blir av det! ;)

Vad gör ni idag? :) 

img_1545

Jag och Sigge för en stund sen. Det där är Sigges favoritplats typ. Så fort han är i rummet och jag lägger mig på sidan kommer han och lägger sig på min höft ;D

 

Kommentera