«

»

Shopping!

Idag tog jag en sväng till stan och shoppade lite och sedan åt jag och Marcus på nya restaurangen Angry Bull. Var helt okej men inte supergott… vi åt båda oxfilé som smakade lite konstigt… Vitlöksbrödet var dock supergott!

På fredag ska jag och Anna ha en gemensam 50-årsfest eftersom vi båda har fyllt 25 år i år och det ska vi då fira med sexparty! Det var ett tag sen men det ska bli skitkul!

Kände att jag ville ha något nytt att ha på mig då så jag köpte med mig lite klänningar hem. Sen blev det även en massa nya strumpor (behövdes!), hårfärg och micellärt vatten från Garnier – bästa sminkborttagningen!

img_1541

Tre klänningar fick följa med hem så nu är det bara att bestämma vilken jag ska ha också…

Den röd- och vitblommiga är supersöt men väldigt kort, den blå- och rosablommiga är också superfin men känner att den kanske är ”för fin”? Sedan har jag en vit- och blåmönstad som är jättefin i ryggen men den kan jag inte ha BH till… Att skippa BH:n känner jag mig bekväm med ibland men inte alltid så vi får se hur jag känner på fredag helt enkelt, haha!

Vilken tycker ni jag ska ha? ;D 

img_1543

img_1542

Kommentera