«

»

VLOGGVECKA

Hej hörrni!

Märkte ni att jag var dålig på att blogga förra veckan?
Det berodde dels på att jag vloggade varje dag hela förra veckan och dels på att jag hittade på en massa saker typ varje dag. Så den lilla tid jag hade till datorn gick helt enkelt åt till att redigera och få upp vloggarna! ;D

Men – är ni nyfikna på vad jag hade för mig förra veckan så finns ju allt med andra ord på video! ;)

För att sammanfatta: Vi var i Linköping och hälsade på hos mamma och gick på bio, jag firade min 25-årsdag, jag hade världens mysigaste besök i form av Josefin och Agnes under hela 3 dagar, vi var i svärföräldrarnas husvagn, och vi har badat och hängt en del med Christian, Anna och Erik också! :)

Nu ska jag klä på mig och gå och handla samt hämta ut ett efterlängtat paket! Ni får hålla utkik på min skönhetsblogg senare idag om ni är nyfikna på vad det är!

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

Kommentera