«

»

Jag vägrar!

Hej på er!

Senaste typ… veckan? – så har jag vaknat och haft lite ont i bihålorna.
Det har bara varit på morgonen och sedan under dagen har det gått över.

Idag vaknar jag och känner betydligt mer. Näsan är täppt, halsen är öm och det gör typ ont från näsan till örat? Brukar inte göra det för mig… Hur som helst. Alltså jag VÄGRAR bli sjuk nu!!! Det är ju tamefan semester nu äntligen! Plus att jag har planerade saker både idag och imorgon.

Nae, tryckte i mig medicin mot när man har ont i bihålor och näsa och hoppas på att det försvinner snabbt!
Sist jag blev sjuk var jag jättedålig med feber en dag och sedan åt jag den medicinen och kände mig bättre redan dagen efter så håller tummarna för att det funkar den här gången med.

Men ja – semester har jag ju nu äntligen som sagt!
Vi firade i fredags efter jobbet tillsammans med Anna och Christian. De bjöd på Texas som tack för att vi ska vara kattvakter åt dem, det poppades dyr champagne och så tog vi en mini-barrunda och bara drack och umgicks. Hur trevligt som helst och kunde inte blivit en bättre start på semestern!

Igår var vi hundvakter i Söderköping, bjöd dit brorsan och gick ut och jagade Pokémon. Svenska appen släpptes äntligen igår men tyvärr så hackades även serverna strax efter det så då tog jagandet slut.

Idag är schemat fullspäckat. Vi ska handla till morgondagen (because it’s my birthday!!!) och sedan åka till Linköping och gå på Ikea, gå på Pokémon-jakt med Jimmy och sedan väntar grillning hos mamma och bio på kvällen. Så länge jag inte går och blir dålig blir det nog en himla bra dag, tror jag!

Vi hörs senare!

img_1282 img_1295

img_1307 img_1293

img_1306

Några bilder från i fredags ♡

Kommentera