«

»

Motala-besök

Hej hopp!

I helgen har jag varit i Motala hos Josse, Agnes och Linus!
Jag försökte mobilblogga på vägen dit igår men det gick åt skogen – verkade som jag behövde WiFi för att få upp inlägget vilket ju är helt värdelöst?

Jaja. Jag har i alla fall haft det hur trevligt som helst!
Har bara myst och pratat en massa med Josefin, bondat med sötaste Agnes och klappat sönder små söta kattungarna!
Jag älskar att hälsa på i Motala – det är som att få ett lyckopiller! ;) 

Åkte hemåt vid 2-tiden idag och blev upphämtad av Marcus. Vi åkte och käkade Subway och det var så JÄKLA GOTT! Jag har inte ätit Subway på flera år och senast jag åt var jag så kräsen med mat att jag bara hade ost och gurka på mackan – haha! Idag testade jag en med kalkon, skinka, bacon och smält ost med vitlökssås på och alltså MUMS! Blir definitivt att käka det snart igen!

Efter maten ville jag gå och köpa lite godis pga är typ besatt av hallon-lakrits-kolor just nu. På vägen till godisaffären gick vi förbi bion och råkade se att Warcraft gick bara en halvtimme senare och då Marcus har velat se den sedan den kom ut bestämde vi oss för att kolla in den. Så en lunch på stan blev till ett mysigt biobesök också!

Nu är jag hemma, har bloggat lite och tagit mig en dusch.
Imorgon väntar jobb igen och jag har öppningstur så tänkte försöka lägga mig lite skapligt.

Hoppas att ni också har haft en bra helg!

Vi hörs! <3

DSC02465

Josse fick testa ansiktsmask!

DSC02453

Agnes och jag testade selfie-skärmen på kameran.

DSC02462

Söt katt!DSC02447

Söt unge! <3

Kommentera