«

»

Äntligen helg!

Yaaas! Äntligen helg!
Den här veckan har varit ganska rolig men samtidigt jobbig och väldigt intensiv.
Som jag nämnde i ett tidigare inlägg har vi hållit på att flytta in en massa möbler på vår förskola och samtidigt slänga en massa gammalt och det är ju grejer att göra hela tiden!

Idag har jag varit där hela dagen och fixat och vi har väl fått till det helt okej inför första veckan nu men det är fortfarande massvis med kartonger som ska packas upp och vissa miljöer blev inte klara nu innan pga en del fix som andra företag måste göra nu under sommaren. Så det fick vi snällt vänta med.

Men ja, det känns skönt att det är helg nu i alla fall!
Jag har sovit så himla dåligt hela veckan. Vi har varit på ett annat ställe med barnen nu under flytten och det är varit lite knas med våra scheman pga sjuk personal och sådär. Jag har blandat ihop veckodagarna också så flera gånger under veckan har jag liksom nästan vaknat i panik flera gånger och varit tvungen att reda ut i mitt huvud vilken dag det är, hur schemat ser ut för den dagen och vem som ska vara vart osv.

Nästa vecka är det sommarförskola som gäller så då blir det ”vanlig” verksamhet men vi är flera förskolor tillsammans. Hoppas på fint väder under de två veckorna jag har kvar att jobba nu innan semestern så att man kan vara ute mycket!

Marcus ringde precis och frågade om jag ville ha pizza och jag sa JA TACK!
Var egentligen extremt sugen på tacos ikväll men har ingen ork för att ställa mig o laga det ens så då känns pizza helt okej.

Blir en lugn kväll. Marcus ska iväg på fest så jag tänkte bara slappa och tvätta.
Imorgon bär det av till Motala och bästa Josefin, Agnes och Linus! Jag längtar! <3

Vi hörs kanske senare!

IMG_0698

Fina familjen <3 När Agnes fortfarande låg och myste i magen! ;) 

Sist jag var och hälsade på hade jag med mig kameran och tänkte ta lite fina foton på dem allihopa och så när vi är ute och jag har tagit typ 30 bilder så inser jag att jag hade glömt minneskortet hemma… SUCK! Ska försöka få med mig det den här gången! ;)

Kommentera