«

»

SNÖÖÖÖ!

Hej min övergivna blogg, det var länge sedan!

Idag kände jag för att skriva lite på den här bloggen, och eftersom det inte händer ofta får man passa på! ;)

Idag har varit en riktigt bra dag faktiskt och det är allt tack vare snön, haha!

Jag har haft en ganska dålig vecka…

Kort och gott så har jag behövt ringa samtal nästan varje dag den här veckan och ni som känner mig vet att jag AVSKYR att ringa samtal så varje dag har i princip bestått av mag- och huvudvärk pga att jag stressar upp mig. Helt enkelt den där typiska stresskänslan när man nästan vaknar med klumpen i magen och det finns hela tiden där, den har jag haft hela veckan pga de här jädra samtalen!

Men idag när jag vaknade upp och såg snön så var det som att allting bara släppte! Jag har världens julkänslor i år och jag har bara gått och längtat efter snön och det visade sig att det var precis vad jag behövde idag! Trots att jag hade ett samtal att ringa även idag (som jag dessutom fick försöka 4 gånger innan jag fick tag i rätt person = stressar upp mig x 4) så har jag skuttat omkring och bara känt mig allmänt glad! :D

Så ja, snön har helt klart varit min höjdpunkt idag! :D

Och om ni undrar vad de här samtalen jag har ringt handlar om så är det ju nämligen så att jag är inne på SISTA terminen på utbildningen nu och efter en kurs och fyra veckors VFU så har det nu blivit dags för det fruktade examensarbetet! ;) Och till mitt examensarbete ska jag intervjua förskollärare och det är dessa jag har försökt få tag på i veckan – därmed alla dessa samtal.

Det har gått både lite upp och ner. Jag har i alla fall två intervjuer inbokade och kommer förmodligen få till en tredje på ett av ställena också. Jag hade dock även tänkt intervjua på min VFU-plats och det visade sig att jag förmodligen inte kunde göra det vilket innebär att jag måste hitta något mer ställe…

Men ja, examensarbetet är vad jag kommer syssla med de kommande veckorna i alla fall så jag förväntar mig full rulle!

Nu tänkte jag värma lite risgrynsgröt och avnjuta framför ett avsnitt av OTH.
När Mackan kommer hem från jobbet sen tänkte jag att jag skulle sätta mig vid honom så han kan peppa mig att skriva CV då jag skjuter upp det hela tiden, så förhoppningsvis får jag även iväg lite jobbansökningar idag! Skulle vara skönt att få det gjort! :)

Men ja ja, det var en liten uppdatering från mig i alla fall!

Vi får se när vi hörs nästa gång! ;D

sötaEftersom jag hatar att lägga upp inlägg som endast har text bjuder jag på en favoritbild på mig, Leya och Ingela från i somras! :) 

 

Kommentera