«

»

Dålig start på dagen…

(skulle publicerat det här typ vid fem idag men ja ja, här kommer det ;p)

Hej hopp!

Hade inte världens bästa start på dagen men det har definitivt blivit bättre och bättre!

Började med att jag gick upp klockan sex imorse och upptäckte att vårt internet hade lagt av… inte kul!
Gick sedan till skolan vid 8 ungefär och upptäckte att infon vi skulle ha då var inställd… inte kul!
Hade sedan kursintro… inte heller särskilt kul!

Måste säga att den inställda infon var riktigt puckad. Tydligen hade läraren lagt ut ett meddelande om det för fem dagar sen… bara det att hon hade lagt det på sidan av en kurs som vi hade typ i början av den här terminen?! Är ju inte så att man går in och kollar i den kursen liksom?! Såååå puckat! Vad som var ännu mer irriterat var att jag skulle ha sett det om vårt internet hade fungerat på morgonen eftersom några hade skrivit om det på FB.

Aja, umgicks i alla fall med två från gruppen som också hade missat infon så hade det himla trevligt ändå.

När jag kom hem från skolan fungerade internet fortfarande inte men jag gick upp till stan i stället och gick en sväng med Anna! Vi var båda rätt flummiga och det blev inte bättre när vi gick och sniffade femtioelva parfymer, haha! Men trevligt hade vi det och vi avslutade med en liten fika på Lindahls.

Nu är jag hemma igen och… INTERNET FUNKAR!
Ska alldeles strax äta pizza och se GoT, OUAT och Revenge med min fina pojkvän!

Med andra ord, dålig start på dagen men definitivt bättre avslut! :)

Just ja, en till dålig grej! Jag var ju sen med min anmälan till sommarkurserna och idag fick jag besked om det och jag var typ på reservplats TUSEN på typ alla kurserna. WTF liksom?! Sjukt surt men inte mycket att göra åt, var ju bara mitt egna fel så!

Aja! Ska avsluta här nu!
Vi hörs! ;D

V360864Sniffade bland annat på den här parfymen idag och JAG MÅSTE HA DEN!
Den doftade preciiiiis som Date Love (tyckte i alla fall jag) som jag älskade när den fanns!
Parfymen kostade 159 kronor för 30 ml vilket inte kändes allt för farligt för en parfym så den måste inhandlas någon gång! :D

1 kommentar

  1. Martina

    Fyfan de där med sommarkurser.. men kolla om de finns platser kvar på försenat med? :)

Kommentera