«

»

Update!

Hej hopp!

Kände att det var dags för en uppdatering igen, eller ja, skulle ha uppdaterat för länge sen men har inte riktigt blivit av!

Sitter för tillfället och ser första avsnittet av Orange Is The New Black, andra säsongen har premiär i början av juni så jag kände att det kunde vara kul att se om det och japp, jag blir förälskad på nytt! Vilken fantastisk serie alltså!

Har suttit och skrivit uppsats idag också, gick betydligt smidigare än jag hade trott och jag blev till och med lite nöjd! Får se dock om det är tillräckligt för läraren, men får hoppas på det! Blev klar vid 3 ungefär och då gick jag och köpte pizza för att fira! ;D

Mackan är på jobbet, han har ett sånt där helpass idag, från 8 på morgonen till 12 på natten. Isch, stackarn! Är inte avis om man säger så! Och imorgon blir det upp lite skapligt dessutom för då ska vi till Linköping och hjälpa mamma att flytta!

Full rulle med andra ord!

Annars då? Jag och Anna har tagit veckliga promenader nu i typ… en månad? Hur trevligt som helst och skönt att röra lite på sig även om det bara är en gång i veckan! Och trevligt att träffa Anna och prata skit med jämna mellanrum också! ;D

Vi var även på en massa intressanta studiebesök i kursen vi läste nu. Otroligt givande och kul! Önskar man fick göra det lite oftare.

På måndag börjar sista kursen innan sommarlovet och som tuuuuur är så har vi för en gångs skull inte någon hemtenta eller så i den kursen utan vi har en salstenta i slutet i stället. Trots att salstenta också är stressande och svårt så föredrar jag faktiskt det då jag tycker det är SÅ tråkigt att skriva och jag skjuter alltid upp det till sista sekund pga det. Så det känns skönt!

Nahe, ska väl avsluta här då. Fortsätta glo lite OITNB och lägga mig snart så jag tar mig upp imorgon! ;)

Ska försöka uppdatera lite oftare här men jag lovar inget!
Ha det så bra så hörs vi nästa gång! :)

IMG_5737Bjuder på en fräsch bild från igår! ;D

Kommentera