«

»

4 april…..

Amen fyyyyyyy! Över en månad sen jag bloggade nu ju!
Har tänkt blogga flera gånger men sen bara inte orkat typ.
Har även varit även lat med min skönhetsblogg nu under veckan så vet inte vad det är. Inte haft så mycket bloggsug helt enkelt!

Men i alla fall, tänkte skriva en liten uppdatering nu.

Jag kan ju börja med lite rapport på det jag skrev om i förra inlägget.
Stockholmsresan gick bra och det var otroligt kul, jag hann med lite egen shopping, jag hittade överallt och jag missade inte bussen! ;)

Jag har slutat räkna kalorier men har ändå hållit mig ganska bra att inte äta för onyttigt, försöker att hålla mig till godis, skräpmat och sånt endast på helgen (dock har det blivit lite fuskande men i alla fall inte så mycket!) och drar ner lite på mängderna av det jag äter i stället för att äta massor bara för att jag är sugen typ.

Utöver det har det väl hänt en hel del under månaden. Jag har läst klart kursen som jag precis hade börjat sist jag skrev. Vet inte hur det gick på hemtentan vi skrev än men fick däremot FULL POTT på duggan, woop! Kände mig ganska stolt faktiskt, även om duggan var väldigt lätt men ändå, inte ett enda fel liksom! ;)

Igår hade jag och Marcus lite ”date night” så vi började med att käka världens godaste och kladdigaste hamburgare på Texas och sedan var vi på bio och såg Divergent!!! Den har ju egentligen inte premiär förrän i slutet av april men de hade en smygpremiär igår så den var vi på. Filmen var jättebra så jag är väldigt nöjd! De hade dock ändrat lite smågrejer och framförallt i slutet men det var ingenting som störde så mycket då det faktiskt blev lite mer händelserikt då.

De hade i alla fall fått till känslorna bra i filmen och jag grät faktiskt två gånger! Jag som ändå brukar kunna hålla mig när jag är på bio (men bölar sen när jag ser den hemma)!

Men ja, det får nog med uppdatering för stunden.
Nu ska jag äta frukost och så, har skola mellan 9-12 idag och sen är det HELG! :)

Vi hörs när vi hörs, men förhoppningsvis snart igen! ;D

b0190b14bb0811e3849212fc2fd3be6d_8

Full pott på duggan, tjoho! Synd dock att det bara var G-skala men aja! ;D0685424abb3d11e38c200e1bc264082d_8

Vi kom lite tidigt till Texas igår så det hade inte öppnat än så då gick vi och köpte en massa godis till bion och smaska på i väntan på att det skulle öppna… väldigt smart innan man ska äta mat! ;)dd639ebcbb4011e396740002c9dce5b6_8

På Texas! :D

Kommentera