«

»

Nervös!

(Eh, ja… det här inlägget skulle upp igår men insåg inte att jag inte hade publicerat det förrän jag skulle gå och lägga mig efter att ha sovit på soffan så då var jag så trött så jag sket i det, haha! Men nu så! ;D)

Hej hopp!

Var ett tag sen jag skrev nu, skäms på mig! Jag som var så duktig!

Vad har jag gjort sen sist då?
Tja, helgen jag skrev hade vi lite kompisar på besök och drack och umgicks och hade det allmänt trevligt. Hade även pappa, mamma och bror på besök vilket var väldigt trevligt!

Veckan efter spenderade jag med att skjuta upp plugget för att sedan faktiskt ta tag i det och skriva ihop en rapport där under fredagsförmiddagen (inlämningen var på eftermiddagen, haha!) och umgicks därefter med min kära Anna under eftermiddagen och kvällen! Blev mys, dricka och sedan utgång på det! En väldigt trevlig kväll!

Spenderade sedan hela helgen med Sims typ, haha! Eller inte bara, vi var en sväng hos Marcus faster också och firade hans kusin vilket var väldigt trevligt!

I måndags fick jag för mig att börja räkna kalorier igen då jag kände att det var dags så det har jag sysslat med nu i veckan och det har gått bra. Det är seriöst typ det enda sättet för mig att faktiskt äta bättre för annars bara trycker jag i mig. Så hittills går det bara bra så det känns skönt! Har även pratat med Anna om att börja träna lite så vi tänkte nog försöka ta oss iväg på något varje vecka, typ Friskis-pass eller bara mötas upp för en promenad eller så kanske. Bara för att komma igång och röra oss lite i alla fall!

Igår började en ny kurs så var i skolan en stund för introduktion och föreläsning. Idag har jag jobbat för första gången här i Norrköping, var faktiskt lite nervös men det gick väldigt bra. Har blivit bokad på fredag också så det känns nice, lite extra pengar! :)

Imorgon fyller min fina pojkvän år men jag kommer faktiskt inte vara hemma för att fira honom vilket känns lite drygt, men vi ska fira lite på fredag i stället så. I alla fall så anledningen till att jag inte ska vara med är för att jag ska åka till Stockholm imorgon, HELT SJÄLV!

Kan erkänna att jag är lite smått nervös för det, är typ livrädd över att missa bussen hem och vara fast där, haha!
Men i alla fall, jag hade blivit inbjuden till Eleven.se’s butiksinvigning och jag tyckte det lät så himla kul och ville verkligen åka dit så bestämde mig för att boka och köra helt enkelt. Om inte tåget blir försenat kommer jag dessutom dit 2 timmar innan så jag kanske hinner ta en snabb sväng på stan också! :)

Så ja, det är väl det som händer.
Ska glo lite serier nu och sedan blir det nog att sova, väldigt trött efter tidig uppgång imorse!
Önska mig lycka till imorgon och så hörs vi nästa gång! Förhoppningsvis snart!

Puss och kram! <3

IMG_3927 IMG_3932 IMG_3941 IMG_3944Lite bilder på mina vackra liljor som nu har blivit dåliga och slängts.
Men gud vad fina de var alltså, vill ha liljor i lägenheten hela tiden! <3

Kommentera