«

»

Alla Hjärtans Dag!

Hejsan hoppsan!

Har haft en helt fantastisk dag idag.

Det började med informationsmöte om nya jobbet, en aktiveringskod skulle komma nästa vecka så då kan jag börja lägga in tider, känns bra det!

När jag kom hem hjälpte jag Marcus med tvätten och när det var klart så gick vi upp mot stan. Som alla hjärtans dag-present så hade Marcus bokat en tid till frisören åt mig (bästa!) så vi gick dit och jag fick håret klippt. Känns så himla skönt! Var fasen snart 2 år sen jag klippte mig tror jag och har fasen velat raka av mig håret på sistone för jag har stört mig så mycket på det, haha! Så det är som en frihetskänsla nu när en hel del är bortklippt och det inte är så slitet och tråkigt längre!

När vi vara klara där gick vi och handlade lite och på vägen hem köpte vi också med oss pizza.
Vi hade bestämt oss redan innan vi flyttade att vi skulle unna oss det på alla hjärtans dag så det blev vår romantiska middag, haha!

Sen så har vi bara myst och jag har pratat lite i telefon både med mamma, pappa och en väldigt saknad Josefin (som jag förhoppningsvis får träffa nästa helg, woop!) och så. Nu börjar Fångarna på Fortet alldeles strax så ska hälla upp en skål med ostbågar och lite cola och bänka oss framför det!

Hoppas att ni har haft en fin dag!
Vi hörs nog imorgon igen! <3

7d5d026a95a711e398fb0aa4c3a13324_6Marcus hade tänkt överraska mig med blommor när jag kom hem från informationsmötet men de hade visst varit slut i affären och tur var väl det för då fick jag välja mina egna när vi hade varit hos frisören så han köpte dessa vackra liljor åt mig, jag ÄLSKAR liljor! Tog en som inte hade slagit ut så mycket så den håller sig lite längre här hemma! <3

nyklippt1 nyklippt2Bilder på håret före och efter! :) 

 

Kommentera