«

»

It’s a good day!

Hej hopp!

Idag har jag en bra dag!

De ringde precis från Vikariepoolen och berättade att min intervju hade gått jättebra och att mina referenser bara hade haft bra saker att säga och att de därför gärna ville att jag skulle börja jobba för dem om jag ville, vilket jag självklart vill! Så imorgon ska jag dit på informationsmöte och sedan kan jag förhoppningsvis börja jobba ganska snabbt efter det!

Förutom det så ringde även min kära sambo nyss och berättade att han har bokat en klipptid till mig imorgon!
När han frågade vad jag önskade mig till Alla Hjärtans Dag sa jag att jag väldigt gärna skulle vilja gå och klippa mig eftersom jag aldrig tar tag i det själv trots att det är mer än nödvändigt! Så imorgon klockan 2 ska jag äntligen fixa frillan, wiiie!

Bra dag som sagt!

Annars då?
Vi fick som tur var toan fixad igår så nu är den lagad. Vi hade även besök av Marcus trevliga faster som kom och kikade på lägenheten, hade med sig fina inflyttningspresenter och sedan satt vi och pratade bloggar och Paradise Hotel ett tag! ;D

Annars var det en lugn dag igår. Redigerade lite videos och bloggade lite, kollade lite tv och bara umgicks med Mackan.
Och dagen kommer nog se ungefär likadan ut.

Fotade i alla fall lägenheten lite idag då jag aldrig gjorde det igår så kommer upp bilder idag för den som är intresserad!
Japp, japp, japp! Det var väl det jag hade att säga nu.
Ha det så gött så hörs vi! <3

IMG_3585

Kommentera