«

»

Wanties till lägenheten!

micke399

En sminkhörna är för mig ett MÅSTE trots att lägenheten är liten.
Skönhet är mitt stora intresse och jag vill ha en plats för det i mitt hem, så enkelt är det! ;)

Till min sminkhörna vill jag därför ha det lilla skrivbordet Micke från Ikea som kostar 399 kronor.
Det är ett väldigt litet och smidigt bord och jag älskar att det har en låda för där kan man förvara de produkter man använder mest!

albert300

Till bordet måste jag ju självklart ha en stol och jag hittade denna snygga stolen på Jysk’s rea.
Stolen heter Albert och kostar just nu 300 kronor!

En stol till sminkbordet är dock inte prio ett direkt så detta är mer en drömgrej för tillfället.
Sånt som får komma när det kommer helt enkelt! ;)

alex995

Lite mer förvaring till sminket är däremot ett måste och jag planerar att köpa denna Alex-hurts med 9 lådor som kostar 995 kronor. I denna kan jag förvara både smink, nagellack och hårprodukter.

Dessutom är den bara 36 cm bred och tillsammans med skrivbordet blir det ungefär 1 meter brett, det borde man väl ändå få plats med i lilla lägenheten? ;Dtrensum49tysnes159

En spegel är ju självklart också ett måste till sminkbordet.
Från början hade jag bara tänkt att ha den lilla spegeln Trensum som finns på Ikea för 49 kronor men så hittade jag den snygga, stående spegeln Tysnes igår, 159 kronor kostar den. Så nu vill jag ha båda två! Tysnes för mer överblick och Trensum för mer detaljarbete! ;)brimnes599

Om vi fortsätter på ämnet speglar så hittade vi denna smarta spegel som vi blev sugna på att skaffa till hallen!
Brimnes heter den och har små hyllor på sidan av spegeln, hur bra är inte det liksom?!
599 kostar den men det är också en så mer i framtiden-produkt, inte prio ett! ;)
friheten3995

Vi får ta över min pappas soffa om vi vill men trots det är vi lite sugna på en ny soffa, speciellt en bäddsoffa så vi får lite extra plats i lägenheten till framtida gäster! Vi hade kollat in en på Jysk men hittade i stället denna på Ikea som var både skönare och lite billigare!

Friheten heter den och kostar 3995, dock stod det 3495 eller något sånt på Ikea igår så vet inte om den kanske var billigare i butik? I vilket fall så är soffan faktiskt riktigt skön för att vara en bäddsoffa, den var dessutom skön att ligga i även som säng (de hade en uppbäddad som man kunde testa) och sedan ÄLSKAR jag att det även finns förvaring i divanen. Perfekt att förvara sängkläder eller liknande i ju?!
norden1795 nordenvilmar3391Ett köksbord har vi egentligen också ett men eftersom lägenheten är lite så är jag sugen på att skaffa ett mindre bord men som kan göras större vid behov, och så hittade vi bordet Norden igår som känns helt PERFEKT!

Har man den helt ihopfälld är den endast 26 cm lång och sedan kan man välja att ha en eller två skivor ute så det blir plats för 2-4 personer (eller fler om man sätter stolar på kanterna också). Som längst kan den bli 156 cm lång!

Det jag även älskar här är att den har hela 6 lådor i mittendelen. Här tänker jag mig att man kan förvara bl.a. bestick, bordstabletter, värmeljus m.m.

Köper man endast bordet så kostar 1795 men de har även ett färdigt set med fyra Vilmar-stolar för 3391 kronor.

Som ni kanske märker så har jag blivit besatt av smidiga lösningar och förvaring, men det är ju så man måste tänka när man ska bo smått, eller hur? ;) 

Kommentera