«

»

Mysig dag!

Hej på er!

Hoppas att ni alla har haft en underbar jul! Det har vi haft! :D
Firade ju med mamma under helgen och på julafton firade vi med pappa i Benjamin och Evelinas nya hus som förövrigt var hur mysigt som helst! På kvällen var jag hos Marcus och myste med honom och hans familj!

Under juldagen var jag, Marcus, brorsan, mamma och mormor och käkade mat hos farmor!
Jättegod mat och lika trevligt som alltid! Sedan blev det att åka hemåt och då kom min morbror med familj och fikade lite!

Igår hade jag en jättemysig dag!
Startade dagen med frukost tillsammans med mamma och mormor, sedan begav jag mig ut själv på mellandagsrean när stan öppnade och då var det faktiskt inte alls mycket folk ute! Fyndade en hel del på Lush och även lite smågrejer på H&M och Kicks, väldigt nöjd med mina köp!

När jag kom hem igen fikade jag med mamma och mormor innan det var dags för mormor att åka hemåt.
Sedan när Marcus äntligen vaknade så åkte vi ut på äventyr i Tornby! ;D

Vi var på Jysk och Ikea och kollade in grejer till lägenheten!
Man kan ju inte köpa allt man vill ha men man kan ju drömma lite och det var bara så mysigt att gå där med min blivande sambo och titta på grejer vi vill ha i VÅR lägenhet, underbart! Vi hittade en hel del grejer och det kommer nog upp ett inlägg med våra wanties till lägenheten! ;D

Lite romantisk middag på Burger King hann vi också med (hehe…) innan vi åkte hemåt!
Spenderade sedan kvällen med film och slappande, skönt!

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på men något gör vi nog! ;D

Måste i alla fall komma igång med lite rensande och så de närmsta dagarna. Eftersom jag bor på två ställen så måste jag både rensa och packa på båda ställena så känner att det nog är bra om jag redan nu sätter igång med det, är ju trots allt bara en månad kvar ungefär tills vi flyttar! Gaaah! :D

Nahe! Vi hörs senare!
Hoppas att allting är bra med er! <3

IMG_2345En egobild från igår! ;D

1 kommentar

  1. Martina

    Tiden går fort :O

Kommentera