«

»

Arbetsförmedlingen!

Godmorgon, eller liknande ;p

Gick upp runt 9 imorse, tog det mest lugnt och sen gick jag och handlade runt 11. Därefter blev det direkt hem och käka frukost, åt faktiskt en ganska nyttig frukost idag för att vara mig! Start Naturell med mjölk och en banan, duuuuktig Sofie! ;D Sen har jag klistrat på frimärken på en massa brev jag ska lägga på posten idag och snart är det dags att gå till arbetsförmedlingen. Där ska jag till jobbrummet och se vad det finns för jobb att söka och så ska jag prata lite med min handläggare om att jag inte har hittat någon praktikplats, så får vi se vad hon säger…

När jag kommer hem sen så ska jag börja rensa på mitt rum, sen senare när mamma har kommit hem från jobbet och så, blir det att gå till gymmet. När vi kommer hem därifrån sen blir det att skruva ner dubbelsängen och fortsätta fixa med rummet helt enkelt! :D

Men, vi hörs säkert senare! :D

Kommentera