«

»

Spännande! :D

Hej Hej! :)

La precis upp bilder från i fredags, det var som sagt en himla trevlig kväll! :) Tyvär tog jag inga bilder i lördags, däremot så filmade jag så får se om jag kanske lägger upp någon film någon gång senare :)

Fick iallafall allt gjort som jag hade tänkt idag! :) Jag har tvättat två maskiner, jag har ringt som en galning till en massa ställen i hopp om praktikplats, dock utan framgång tyvär :/ Sen blev det en runda till pappa där jag käkade lite och hämtade ett par skor jag kan använda på gymmet, sedan blev det gympa med barnen! Det gick riktigt bra idag, fast det kan ha varit för att det var ganska många borta, blir enklare då, haha ;D

Efter gympan åkte jag till Ikano där jag mötte upp mamma och vi gick på IKEA! Där handlade vi ett bord, en matta, tre tavlor, en lampa och sängben! Ska ju som sagt fixa ordning mitt rum här hemma så började inköpen idag! Så imorgon ser jag fram emot att städa och rensa rummet ordentligt (tro det eller ej…) så vi sedan kan börja fixa! :D Tänkte ta en före och efter-bild också så ni får se hur det blir :) Dock finns det ju en del kvar som ska köpas men det vi köpte idag kommer göra den största skillnanden. Gud vad spännande det ska bli att se hur det blir sen alltså! :D

Aja, nu har jag tänkt att ta någonting att äta och se om det är något bra på TV. Sen kanske jag går och lägger mig? Är ganska trött idag också. Imorgon blir det som sagt att fixa med rummet och så ska jag på möte hos arbetsförmedlingen också. Sen på kvällen blir det att gå till gymmet igen, yeeeay! :D

Vi hörs senare, annars imorgon :)

Kommentera