«

»

Veet In-Shower Hair Removal Cream

20130413-092124.jpgHäromdagen testade jag Veet In-Shower Hair Removal Cream som jag fick hem från Buzzador.
Mer om det kan ni läsa HÄR.

Jag tänkte ge er en liten recension/första intryck av produkten.

Om produkten (från eleven.se):

”Veets unika In-Shower hårborttagningscreme är perfekt för den aktiva kvinnan, och är speciellt framtagen för att användas i duschen, för att skonsamt ta bort hår och gör din hud silkeslen.

Den vattentåliga formulan är skapad för att endast lösas upp långsamt vid kontakt med vatten – du kan lugnt duscha medan den gör huden len och fin. Cremen tvättas enkelt av efter tre minuter med hjälp av den medföljande svampen, och avlägsnar effektivt håret och gör huden mjuk och glänsande.”

Pris: 109 kronor/250 ml hos eleven.se

Min åsikt: Det första jag la märke till var doften som när man först kletade på produkten var väldigt stark, när man väl kom in i duschen förändrades den och blev bara konstig, kunde inte alls placera doften eller bestämma mig för om jag gillade den eller ej.

Jag använde produkten på benen (endast upp till knäna) och tyckte att det gick åt väldigt mycket produkt. Skulle gissa på att ungefär hälften gick åt vilket betyder att jag har bara har en användning kvar. Det stod att produkten inte skulle användas på känslig hy men jag chansade på mina något torra fläckar men det skulle jag inte ha gjort för då började det svida ordentligt (och fortsatte svida även efter duschen)!

Om man bortser från konstig doft, att den var odryg och att den sved på torra fläckar så var den väldigt smidig att använda. Det gick snabbt och lätt att lägga på produkten och efter 4 minuter i duschen var den redo att tvättas bort.

Resultatet då?

Tja, jag gjorde en ganska stor chansning med den här borttagningen eftersom det inte var så länge sen jag rakade benen, med andra ord fanns det nästan bara stubb att få bort. Med det sagt kan jag berätta att det mesta av håret på mina ben var för kort för att produkten skulle få bort det, men på de ställen där jag hade missat eller inte valt att raka innan blev det silkeslent.

Jag har inte hittat någon information kring hur länge man ska vara hårfri efter användandet av produkten och har inte heller någon egen erfarenhet än eftersom jag testade produkten för några dagar sen, men efter två dagar är det fortfarande hår och stubb-fritt på de ställen där håret försvann i alla fall.

Så min slutsats är: Att den fungerar bra om man har mer än småstubb att få bort, men att man ska vara noga med att inte lägga den på torra partier! Jag tycker den här produkten passar perfekt till de ställen som kan vara svåra eller ”läskiga” att raka, för min del är det knäna, knävecken och vid hälsenan. Det enda man gör är ju att smeta på en kräm och sedan torka bort den med en svamp liksom, smidigt, bra och noll risk för skärsår!

Kommentera