«

»

Smilelab Advanced Teeth Whitening Strips

Idag tänkte jag ge er en mini-recension/första intrycket av Smilelab Advanced Teeth Whitening Strips.
Jag känner inte riktigt att jag kan kalla det en ordentlig recension eftersom man egentligen ska använda dessa under flera veckor, vilket jag inte kommer kunna göra eftersom jag fick tre tester från Glossybox bara! :)

Men jag tänkte att jag ändå kunde berätta mitt första intryck av dem samt visa före- och efterbilder efter EN gång.
smilelab_500x500Bild från eleven.se

Om produkten (från eleven.se): 

”Smilelab erbjuder en överlägsen tandblekningsteknik med den nya ASC-remsan, som är utvecklad av tandläkare för att ge ultimat effekt till ett vackert leende på ett super enkelt och säkert sätt. Smilelabs remsor ger både vitare tänder och bidrar med en bättre munhygien med en formula som bleker bättre med mindre skadliga blekmedelsingredienser.

Tandsten, plack och skadliga bakterier avlägsnas från tändernas yta, vilket ger renare och friskare tänder. Missfärgning på kronorna avlägsnas också på ett säkert sätt.”

Pris: 499 kronor/14 stycken hos eleven.se

Min åsikt efter en användning: Jag tyckte att de var enkla att använda. Man öppnade bara upp förpackningen, tog av stripsen och fäste dem på tänderna, på de nedre tänderna var det lite svårare att få dit dem men när man väl fick dit dem så satt de ordentligt. Sedan satt man med stripsen på i en halvtimme.

Jag tyckte det var lite jobbigt att sitta med dem på eftersom det blev så mycket saliv i munnen och jag inte riktigt vågade svälja för mycket, haha! Kändes lite som att vara hos tandläkaren och veta att det inte är som vanligt i munnen och att man inte kan göra vad man vill. Jag var också rädd för att bita ihop ifall att stripsen skulle glida av då, vilket dem inte gjorde. Som jag sa tidigare, de satt fast riktigt bra. Så jag tyckte alltså att den där halvtimmen är lite jobbig.

IMG_5989

Stripsen.

IMG_5990

Med stripsen på tänderna.

Resultatet då?

Jag ser en liten skillnad och tycker faktiskt att de blev snäppet vitare, ni får göra er bedömning utifrån bilderna! :) Har inga problem med ilningar eller så heller som man annars hört att man kan få av blekning. Jag är nöjd och ser fram emot att testa de andra stripsen och se om det blir mer skillnad.

 

innanmed

Innan, fotat med blixt.IMG_5996Efter, fotat med blixt.

Som ni ser blev det tyvärr lite skillnad i färgerna (första är mer varm i tonen) på bilderna.
Men jag tycker ändå att färgen på tänderna i efter-bilden stämmer ganska bra in på hur de ser ut nu.

Och om någon undrar varför det blöder lite så var det för jag borstade lite hår efteråt för att få bort gelen, och jag har känsligt tandkött, haha! Så bli inte oroliga för det, det har ingenting med blekningen att göra! :)

1 kommentar

  1. Matilda

    blev det mer skillnad sen? :) funderar på att köpa

Kommentera