«

»

Jordgubbsmjölk <3

Någonting som jag älskar och har älskat sen jag var liten är jordgubbsmjölk! Istället för att vara ett ”normalt” barn och älska oboy så har min favorit istället varit jordgubbsmjölk! Vi köpte hem en massa pulver när vi var i Tyskland när jag var mindre men när det tog slut och jag ville ha mer så hittade jag inget pulver någonstans! Tittade på en massa ställen under flera år men hittade det inte i en enda affär.

Men så för snart 1 år sen när jag var med Jenny och Anna i Irland på praktik så hittade jag det i en mataffär där! Jag skämtar inte när jag säger att jag blev helt överlycklig, jag gick som på rosa små moln hela den dagen, över att ha hittat jordgubbspulver! Då kan ni nog tänka er hur mycket jag tycker om det och hade saknat det!

Så ett tips till er, får ni någon gång chansen att smaka jordgubbsmjölk, om ni nu inte redan har gjort det, så göööör det! Gärna till rostat bröd också, det blir min frukost idag. Rostade mackor och jordgubbsmjölk! Och har någon tips på vart man kan hitta jordgubbspulver i Sverige så säg till för tusan, för jag köpte ”bara” med mig två burkar hem från Irland så när det tar slut kommer jag vilja ha mer! :D

Muuuuuuuums! <3

2 kommentarer

  1. Annika K

    Hej gumman! Här var det rosa och jordgubbsmjölkigt och fint!!! Passar dig!

  2. Simon

    Man kan köpa Nesquik Jordgubbs-mjölkpulver på The English Shop som finns in Stockholm och Göteborg, man kan även beställa hem från deras hemmsida: http://www.englishshop.se/art-1.asp?id=154&iPageID=3 Priset är lite väl men men…

Kommentera