«

»

Tangle Teezer!

IMG_2712 IMG_2713 IMG_2714I julklapp av min mor fick jag en Aqua Splash Tangle Teezer!
Tangle Teezer är en borste som ska göra det enklare att reda ut tovor i håret och även vara mer skonsam för håret. Modellen Aqua Splash ville jag främst ha eftersom den är lite längre än de vanliga så man får som ett litet handtag, den är dessutom anpassad för att kunna användas i duschen eller badet.

Hittills har jag använt borsten två gånger och jag är redan kär!
Jag använde den första gången på juldagen när mitt hår var fullt med rester från volympuder och hårspray, och trots detta så bara gled borsten igenom och jag borstade igenom hela håret på bara någon minut! Med andra ord fungerar den utmärkt på mitt trassliga hår!

Den finns att köpa på bland annat Eleven och Beautybay.
Beautybay är det billigare alternativet och just nu finns faktiskt denna på rean för 135 kronor!

Kommentera