«

»

Katniss Everdeen?

Godmorgon, godmorgon!

Inatt drömde jag att jag var Katniss Everdeen i The Hunger Games, haha!
Jag vet att jag var henne för jag lovade Prim att jag skulle göra allt för att överleva och så var jag lika ”tjurig” som henne också! ;) Dock var vi på en annan arena, som skulle efterlikna de olika distrikten så det fanns hus och grejer man kunde gömma sig i… Så jag slog visst ihop mig med några från Distrikt 2 och så bodde vi i ett hus ett tag men det var så kallt så innan jag vaknade var vi på väg till deras distrikt för de hade varma hus! ;D

Det var min natt! Hur har eran varit? :)

Vaknade vid 7 efter nästan exakt 8 timmars sömn.
Ska åka med bussen vid tio och innan dess ska jag käka frulle, duscha och fixa ordning mig.
Hade ju tänkt försöka hinna med att skriva kompletteringen med men tveksamt eftersom det är 2,5 timme ungefär till bussen går. Kanske får sätta mig med det när jag kommer hem i stället.

Nu ska jag i alla fall äta frukost!
Vi hörs senare!

1 kommentar

  1. Martina

    Haha sofie är nööörd!!
    själv glömde ja precis bort va ja drömde haha ..

Kommentera