«

»

Äntligen hemma!

[Jääävlar vilka problem jag hade med att få upp det här inlägget då. 30 minuter efter att jag började kan jag publicera liksom -.-]

Nu är vi äntligen hemma, vägarna var riktigt dåliga nu på hemvägen så gick ganska sakta.
Det har iallafall varit en väldigt trevlig dag. Vi kom till Heron City runt halv 2 så vi hade lite tid innan bion. Vi gick runt och tittade i lite affärer och sådär, påminde lite om ett köpcentrum i Dublin där faktiskt.

Sen började bion 5 i 3, och filmen var lika bra som alltid!
Dock tyckte jag inte det var sådär jättestor skillnad att se den i 3D, det bästa i 3D tyckte både jag och Jimmy var bioreklamen för Alice i Underlandet. Det var riktigt bra gjort!

Efter filmen innan vi åkte hem så gick vi förbi en söt liten butik (dock väldigt dyr) med leksaker och liknande för barn och köpte en present till Leya som fyller 4 år på fredag! Jag tror hon kommer gilla det vi köpte och jag måste säga att det nog är den finaste inslagningen jag har sett! Det märktes verkligen att det var en lite dyrare butik med barnsaker för de hade märkeskläder, ekologiska strumpor och allt möjligt konstigt dyrt, haha!

Nu är vi ju iallafall som sagt hemma och nu blir det Melodifestivalen. Jag hatar den skiten men Jimmy vill ju så himla gärna se det och jag vill inte sitta ensam här ute i köket så jag hänger på. Till det blir det lite smaskig kladdkaka. Efter Melodifestivalen ska vi se på ”Ace Ventura”, blir nog bra! Lägger upp lite bilder från dagen också så hörs vi kanske senare!

Brorsan i bilen.

På vägen dit var väglaget helt klartbättre än på hemvägen…

Stockhoooolm!

Jag i bilen.

Inne på Heron City!

En Sofie redo för bio med 3D-brillorna på och godis och dricka i händerna.

Hemma hos bror i Kungsör igen.
Fortfarande med de läckra 3D-brillorna på och hållandes Leyas underbara paket!

Kommentera