«

»

Shopping at DollarStore

Godmorgon, godmorgon!

Har ni alla sovit gott?
Det har jag, dock vaknade jag tydligen vid halv 3 och stängde av min sov-app (som mäter hur man sover på natten) och öppnade min polisapp… har inget minne av det men så var det i alla fall för sov-appen var avstängd och polisappen igång ;)

Har inte allt för mycket att säga så här på morgonen så tänkte i stället visa er vad jag köpte igår på DollarStore! Som sagt älskade jag den affären och blev extremt glad när jag pratade med Mackan igår och han berättade att det ska öppnas i Söderköping! Tjohooo!

Men men, slutpratat för stunden!

Liten necessär, skrubb-handskar, salta kex, sneställd borste, ögonskuggsborste, stor puderborste, badbomber, läppbalsam (helt perfekt då mitt preciiiis tog slut!) och ansiktsmasker.

Allting kostade 10 kronor styck förutom den stora puderborsten som kostade 30 kronor.
I like it!

Kommentera